Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sekasotkuja sekasotkujen perään....7 - KakashiHatake
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 13 - Pituus: 941 sanaa, 6093 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2014-03-25 14:03:19 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Hei tyypit! Hatake is in the house! ^ ^
Joo Kuplii lähestyy ja minä vaan ficcailen =w=
Tässä... Asd vihaan Naruto. Se on tässä niiiiin ailahteleva, ja jatkossa myös. Mitä se jätkä oikee haluaa? >:((
Joo ja tämä on lyhyt ^ ^
 
Tarina Pähkänä Pähkinässä:
Jep Sasuke teki näyttävän come backinsä, eikä näytä
jättävän Naruto rauhaan, edes koulussa. Mitenkäs
Gaara suhtautuu korppitukkaan?

Kommentit ja kaikki muutkin tuonne alas, kiitosta vain!  :3 jaja peukkua ylös jos tykkäsit tai jos et niin alas :DD

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1622 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke nousi ja liikkui taas minun luokseni, suudellen. Tunsin keittiön seinän selässäni ja Sasuken edesääni. "Jos sanot että tämä on valetta, jos sanot että mitä tapahtui meidän välillä on silkkaa paskaa, niin olet tyhmempi kuin luulin." Sasuke mutisi ja suuteli minua uudelleen. Tunsin taas silmieni kostumisen. Miten Sasuke saa minut aina itkemään? Sain työnnettyä käteni tämän eteen, että saisin hänet lopettamaan. "Sasuke..." alotin ja kohtasin herran tummat silmät. "Kyllä minä vielä sinua rakastan. Mutta minulla on nyt tunteita toista kohtaan. En mitenkään voi rakastaa sinua niin paljon kuin rakastan häntä. En mitenkään voi, etenkään kun sinä, joka tulet viide vuoden takaa ja sanot, että tunteesi eivät ole muuttuneet. Minä..." ja Sasuke taktisesti hiljeni minut suudelmalla. "Ihan sama kenen kanssa nyt olet tai ketä rakastat. Se muuttuu, sillä minä olen nyt täällä ja voit unohtaa sen toisen." Sasuke sanoi ja viimein tuon ilmeettömillä kasvoilla paistoi huoli. "Voi Sasuke... kumpa se olisi niin yksinkertaista. Se vaan ei..." ja taas minut keskeytettiin, tosin koputus ovelta.Irtauduin Sasukesta ja katsoin eteisen peilistä ettei silmäni olleet kovinkaan punaiset. Ovessa ei ollut ovisilmää, joten en voinut tarkistaa kuka sieltä oli tulossa. Pyhä jumala, älä anna sen olla Gaara.

Avasin oven ja tuttu tummatukkainen herra seisoi sen takana. "Nyt tulin herättämään, ettet taas nuku koulupäivän yli. Tuletko samaa matkaa?" huoli siirtyi pois sydämmeltä. Shikamaru se osaa valita aina hyvän ajan. Poika katsoi taakseni ja tämän silmät retkahtivat selälleen. "Ei hemmetti, Sasuke Uchiha!?" poika huudahti ja minä olisin voinut vain kääntyä ja motata tuota poikaa naamaan. "Ai hei Shikamaru." korppitukka sanoi ja minä päästin Shikamarun sisään. "mitä hittoa sinä Konohassa? Sinähän muutit ajat sitten pois." SAsuke nauroi ja kertoi muutostaan, josta Shikamaru oli entistä järkyttynyt. "Ai niin Naruto. Miten Sakuran kanssa kävi?" ktasoin Shikamaruun ja selitin pikaisesti koko jutun, leikaten pois Sasuken ja minun välillä tapahtuneet jutut. "Ai se hän olikin Sasuke." Shikamaru naurahti ja minä hymyilin vaivaantuneena. "Mutta lähdetään. Koulu alkaa 8:lta. Rasittavuuksien rasittavuus." Kävin hakemassa laukkuni, ja Sasuke jäi juttelemaan Shikamarun kanssa eteiseeni. Mitäköhän tästäkin seuraa?"Mitäh? Tuletko sinäkin kouluun?" Shikamaru kysyi ihmeissään. Olimme menneet kolmisin alas ja lähteneet kouluun päin. Sasuke nyökkäsi ja kylmät väreet menivät selässäni. Ei helvetti, olen koulussa kahden tulen välissä. "Naruto, sä oot kumman hiljanen tänään." Shikamaru sanoi ja minä hätkähdin."Äsh, minä vain.. olen vähän väsynyt," Ohitin tämän "erittäin" taidokkaasti, mutta sitten Temari juoksi Shikamarun selkään melkein kaataen tämän. "Temari, jos sinä aiot pitää minut hengissä, älä tee tuollaisia ninja hyppyjä selkääni." Shikamaru marisi, mutta Temari vain nauroi. "Käytäydyt kuin mikäkin kakara." Kankuro sanoi, kun tuli kulman takaa. Samassa Kazekaget huomasivat Sasuken. "Sasuke!?" molemmat huusivat ihmeissään. Temari päästi irti Shikamarusta ja Kankurokin käveli pojan luoke. Heti alkoi kuulumisten vaihto.

Shikamaru ja minä seisoimme hetken päässä, kun nuo keskustelivat keskenään. "Muuten Naruto. Miten Sasuke sun kämpässä oli?" Shikamaru kysyi. Kohautin harteitani. En tietenkään voinut kertoa pojalle, ainakaan ihmisten ilmoilla. Kyllä minä varmaan Shikamarulle kertoisin. Shikamaruhan oli paras ystäväni, joka osaa neuvoa ja kuunnella oikein hyvin. Shikamaru on niitä harvoja johon luotan täysin. Mutta täällä en voinut puhua mitään!"Gaara, ala tulla!" kuului Kankuron huuto. Käänyin hädissäni katsomaan. Sasuke ja Gaara tulee olemaan samassa luokka huoneessa !? Gaara käveli vilkaisten Sasukeen, heilauttaen kättään ja käveli sitten Shikamarun ja minun luokseni. Gaara ja Sasuke eivät olleet koskaan tulleet toimeen ja se teki tästä monimutkaisesta jutusta vielä monimutaksiemman. "Huomenta...." Gaara sanoi hiukan vaisusti ja hymyili. "Huomenta." Vastasin ja Shikamaru katsoi minua kummissaan. " Oikeesti, olet ihan kumma tänään. Älä sitten Gaara ihmettele, jos tuosta ei ole mihinkään." Shikamaru sanoi ja osoitti minua kääntäen katseensa Gaaraan. Gaara naurahti ja minä punehduin pikkaisen. "Ei tuolllaisilla asioilla ei saa leikkiä, saamarin Shikamaru!" sanoin ja läimäytin Shikamarua päähän. En tosin liian kovaa. "Ei väkivaltaa!" Shikamaru huudahti ja Temari oli heti kiusaamassa minua. Onneksi aamu oli tavallinen. Kyllä tämä tästä!Sasuke katsoi sivusta kuinka Temari yritti hakata Narutoan, ja Shikamaru vain nauroi, kun taas Gaara yritti kovasti pidätellä siskoaan. "Aina ne jaksaa..." kuului pojan vieressä seisovan Kankuron ääni. "Temari on jo 18, mutta käyttäytyy kuin pahainen teini." tummatukka jatkoi. Sasuke naurahti ja kysyi: "Ovatko Shika ja Temari vihdoin yhdessä?" Kankuro nyökkäsi. "ja se tekee neidistä vielä rasittavamman." Sasuken katse pysähtyi punatukkaiseen poikaan. "Entä Gaara? Onko hänellä joku?" Normaalisti Sasuke olisi käyttänyt Gaarasta Kazekagea, mutta Gaaran veljelle se kuuloistaisi ihan tyhmältä. Kankuro katsahti yllättyneenä nuorempaan jätkään. "Sori Sasuke. Ei onnistu. Gaara on varattu. Tosin vasta noin muutaman päivän." Korppitukkainen mulkaisi Kankurota, kun tämä vain virnisti. "En minä Gaaraa ole iskemässäkään. Kiinostaa vain kuka se on." Kankuro nauroi. 'Voi tuota lapsuuden mellastusta.", vanhempi ajatteli, mutta sanoi ääneen: "Minä kuvittelin, että Gaaran ihana boyfriend kertoo sinulle itse. Gaara seurustelee nimittäin Naruton kanssa." Sasuken katse muuttui yllättyneeksi. 'Jaaha, että sellaista.', korppitukka ajatteli ja katsoi neljään tappelevaan tyyppiin. Naruton siniset silmät osuivat Sasuken tummiin. Katsekontakti kesti hetken, mutta siinä vaihtui monia sanoja, joita ei tällaisessa tilanteessa voinut sanoa ääneen.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste