Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tätä ette odottaneet! EPILOGI - KakashiHatake
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 13 - Pituus: 650 sanaa, 4462 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2014-05-01 11:20:09 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

TÄTÄ ETTE VARMASTI ODOTTANEET! xD 
Joo väkräsin tässä (koska oli tylsää) SSP:lle epilogin XXd Joo Narutohan selittää kaikkea kivaa
(joo siis koko pätkä on Naruton selittämänä, joten puhekielen sanoja saattaapi löytyä..) Ja HUOM Se on LYHYT JUTTU! XD

Tuli kauhea hinku kirjottaa tälle jatkoa... Ehkä Gaara ja Naruto voisi saada hattutempulla lapsern, ainakin Sasulle kävisi XD


Nuattikaa vielä kun voitte XD

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1128 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Ja anna kun arvaan. Te mietitte päänne puhki ketkä nyt todellisuudessa päätyivät yhteen? Tulevatko Gaara ja Sasuke koskaan toimeen? No miten kävi vanhempieni, Kakashin ja Irukan? Noh lukekaa eteenpäin ----> (tahtonet huomauttaa että teen tämän vain ja ain osataan pakosta... Koska kiroittaja on pihi... )

Tosiaan, Temari ja Shika menivät naimisiin, kun Shikamaru oli lukion 2:lla ja Temari Kazekagesta tuli Temari Nara. Tosin sääliksi käy, kun Temari polkaisi kakun leikkuussa jalalle. Shikamaru elää loppu elämänsä Temarin tossun alla. Ja vaikka Sasuke lupasi tulla häihin, tämä joutui perumaan sen. Pääsin siis Sasuken tilalle bestmaniksi. ONNEA HEILLE! Ja huhujen mukaan, Temari odottaa kaksosia! Ehkä Sasuke pääsee niiden kummisedäksi?

Kiba ja Hinata taas ehtivät naimisiin kirjoitusten jälkeen. Shino lähti heti häiden jälkeen Kiinaan ja Neji, ikuinen naisten mies elää irtosuhteiden kanssa Sunassa. Ino sai kuin saikin haluamansa Kazekagen. Kankuro tosin vain mutisi, kun heidän suhteensa ilmeni, kun olimme lukioon päässeitä. Nyt ne on naimisissa ja odottelevat josko se Inon lapsi syntyisi tässä kuukauden sisällä.
Ai Sakura? Kuka hänestä tahtoo kuulla? Okei kerron nyt kuitenkin... Sakura on todella outo nainen. Kun Sasuke oli lähtenyt, sain kuulla että neiti oli suuttunut minulle ala-asteella Sasuken viemisestä. Sakura, niin kuin monet muutkin tytöt, olivat silloin aivan täysin rakastuneita Sasukeen. Mutta korppitukan omien sanojen mukaan, hän ei välittänyt silloin kenestäkään muusta kuin minusta. Aika suloista... Mutta takaisin Sakuraan. Nyt tämä neiti tapailee 7 vuotta vanhempaa Itachia, joka elää edelleen Konohassa.Tiesittekö muuten, että Itachi ja Kankuro ovat saman ikäisiä? Nyt minä sen vasta tajusin. Inolla ja Sakuralla on siis vanhamies maku. Itachi kirjoittelee romaanejaan ja kuulemma aikoo kosia Sakuraa. Mutta se on salaisuus, älkää siis kertoko Sakuralle!!

Iruka ja Kakashi taas asuvat iloista elämää ja menivät keisarin luvalla naimisiin. Vihdoin! Ne kaksi käy moikkaamassa poikaansa välillä Konohassa. Ai ketä poikaa? No minua hemmetti! Iruka ei tietääkseni ole hankkimassa lasta miesystävänsä kanssa, vaikkakin Kakashi sanoo, ettei pikku muksut olisi pahatteeksi. Kakashi! Enkö minä riitä!?
 -K: Itse asiassa et... Et ole pikkumuksu..’
 
Hiljaa Kakashi! Mene pois, minä tahdon jatkaa mahtavaa kerrontaani... Ei tarvikaan.... NO JAA! Heipat kaikille ja oli mukavaa kun kuuntelitte elämän tarinani! Moimoi!"
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

"EEEH? Mitä? Ei älkää yrittäkö, mitään ei unohtunut! Ai NE!? Onko pakko...? Äsh, VETÄKÄÄ KÄTEEN!"
 
"No joo eli kaikkien pyynnöstä, minä ja Gaara. Itse asiassa me muutettiin asumaan yhteen kun tultiin ylioppilaiksi, ja vielä Narojen naapuriin. Gaara opiskelee nyt opettajaksi, ja pidän häntä loppu elämän hulluna! Minä itse olen ruoka-alalla ja erikoistunut rameneihin ja muihin nuudeliruokiin. Ollaan onnellisesti ja virallisesti kihloissa. Tosin naimisiin ei vielä mennä eikä lasta hankita, vaikka korppitukkainen herra niin ehdotteleekin, joka kerta kun puhumme, että tahtoo bestmaniksi ja kummisedäski. (Gaara hangoittelee näitä vastaan edelleen) Mutta niin kuin arvaattekin, rakastan Gaaraa ja kerrankin koko sydämestäni.

Ja sitten Ranskassa hengaileva Sasuke. Hänen opinnot kestävät vielä vuoden ja on suunnitellut muuttavansa pysyvästi Ranskaan, poikaystävänsä kansa totta kai. Nyt en saa nimeä mieleen... Suigetsu tai jotain. No pääasia on, ettei korppitukka haikaile enää minun perääni. Onnea ystävälleni Ranskaan! Sasuke tuli ylioppilasjuhlien aikaan piipahtamaan. Hän ja Gaara ovat aikuistuneet joten pystyvät juttelemaan normaalisti. Käyttävät jopa etunimiä puhuessaan, onneksi. Mutta Gaara saa välillä kuulla ex-poikaystävältäni minusta kaikkea typerää. Vaikkakin Gaara suurimman osan tietää, (kihlattuni kun on), mutta saan siitä nolostua kun Sasuke mainitsee sellaisia juttuja Gaaralle. Hemmetin Sasuke!!
 
Oliko siinä vihdoin kaikki? Ei enää mitään? Varmasti? THANK GOD!
Nyt pääsen viettämään loppu elämäni ihanan Gaaran kanssa, viimeiden kerran hyvästi!!!"
 
 
This is the end! THIS IS SKYFAAAAAAAAAAAAAL!!!!!

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste