Vapaa sana

helloo suomii!!!! minä olen 13 vuotias tyttö mikkelistä!! Lempi sarjani ovat: NARUTO!!, vampire knight ja rosario+vampire.
lempi paritukseni ovat: 
SASODEI ja ITADEI
lempi hahmoni:
narutossa: Sasori, Deidara, Gaara, Suigetsu, Sai ja Ringo
vampire knight: Kuran Kaname, Zero ja Yuuki
Rosario+vampire:
 Mizore, kurumu ja dark Moka
Pain [X] Olen johtajana / kunnioitettun asemassa jossakin[] Minulla on paljon lävistyksiä[] Hiukseni ovat oranssit[X] Kutsumanimeni ei ole oikea nimeni (aina)2/4Itachi [X] Minulla on pitkät hiukset[] Olen tappanut klaanini[] Minulla on pikkuveli[X] Pidän sormusta oikean käden nimettömässä2/4Kisame[] Olen 195 senttiä pitkä[] Kannan mukanani asetta / miekkaa[] Muistutan haita[] Käytän tummanviolettia kynsilakkaa0/4Zetsu[X] Minulla on alainen (2)[] Jokin kunnioitettu henkilö luottaa minuun täydellisesti[] Pidän sormusta oikeassa pikkusormessa[] Omistan lihansyöjäkasvin tai asun sen sisällä1/4Tobi[] Käytän naamaria[] Olen jonkun alainen[X] Vitsailen paljon[] Minua on sanottu hyväksi pojaksi1/4Deidara[] Minulla on pitkät vaaleat hiukset[X] Tykkään räjäytellä juttuja[X] Pidän taiteesta[X] Suutun helposti[X] Lisään lauseideni perään ''un'' tai ''yeah'' sanan4/5Sasori[X] Vihaan muiden odottamista[X] Olen tapellut isoäitini kanssa[] Olen erikoistunut valmistamaan nukkeja [] Silmäni ovat ruskeat[] Vanhempani ovat kuolleet2/5Hidan [] Olen kuolematon[] Minulla on oma viikate[] Olen syntynyt huhtikuussa[] hiukseni ovat kammattuna taakse0/4Kakuzu[] Hiukseni ovat pitkät[] Pidän yleensä maskia naamassani[X] Olen jonkun järjestön vanhin[] Minulla on monta sydäntä1/4Konan[X] Olen nainen[] Olen rauhallinen[] Hiukseni ovat siniset[] Pidän yleensä kukkaa hiuksissani1/4

Deidara: /^_\ )

Itachi: o/_\O

Hidan: (*_*)

Kakuzu; ($_$)

Pein: (- :: -)

Tobi: (*)))

Kisame: (=^_^=)

Sasori : (@_@)

Zetsu: (^^(o_O)^^)

Konan: /-_-\*)

mulla on oma kani, sen Itami (tuska, kipu)
mä rakastan Delfiinejä ihan hirveesti ja sillee... jos tulee kysyttävää, voi kysyä ja kaikki kaveri pyynnöt hyväksyn heti!!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Afeni - 2013-08-11 14:01:05
Poistin "ficcisi" joku. Jatkossa muista laittaa tagit ja ennen kaikkea julkaise vain aidosti ficiksi tulkittavia teoksia. Nyt valitettavasti teksti ei ollut riittävän selkeä sivustolle. Toki kyse voi olla siitäkin, etteivät neljän vuoden japanin opinnot riittäneet sen ymmärtämiseen... mutta suomalaisella sivulla ei voida olettaa kanssakäyttäjien kaikkien osaavan japania ;)

sasodeilover - 2013-08-11 19:39:58
se oli haaste, en oottanutkaan että joku sen osais suomentaa!! miks muuten mä olisin sen sinne pistäny?

Shinji - 2013-08-12 13:12:33
Kanataa sanoa tuo Afenile hänen oman profiilin kautta. Ei oman.

ane-chin - 2013-08-12 21:57:59
Ei kisseä saa syödä! DX se on rakas pikku haikkonen ja Itachi tulis surtulliseks. :<


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste