Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 13 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1303 sanaa, 8760 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-06-07 23:54:28 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu
A/N: ~~ Pidän nyt vähän kirjottamisesta taukoa, ei oikeen inspikset syty. :/ ~~

Tarinan osat

Arvostelu
8
Katsottu 1962 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Ovikello soi. Naruto katsahti ärtyneesti ulko-ovelle päin. Hän oli juuri herännyt, nyt hän söi muroja keittiössä. Tiistai-aamut olivat pahimpia sillä koulu alkoi jo kahdeksalta. Hänellä ei olisi kamalasti aikaa, ja nyt joku halusi vielä kyläillä. Blondi nousi pöydästä,käveli laiskasti ovelle ja avasi sen. Naruto katsoi ihmeissään oudon näköistä miestä. Tuntematon mies tunki sisälle, avasi mustan salkkunsa ja otti paperilapun hyppysiinsä. Sitten hän aloitti lukemisen:

”Hauska tutustua. Nimeni on Ebisu ja olen tullut tänne ulosotto-palvelusta. Ette ole maksaneet vuokraanne tai muita laskujanne kolmeen kuukauteen. Saamme takavarikoida teiltä sen edestä tavaraa.” mies luki.

Naruton suu loksahti auki. Tätä hän ei ollut odottanut. Muutenkaan hän ei ollut saanut laskuja yli viiteen kuukauteen, jossain oli nyt kyllä pahasti jotain mätää. Blondi tönäisi Ebisua juostessaan ulos postilaatikkonsa luo. Hän kurkisti sen sisään, siellä ei ollut mitään.

Ebisu aloitti heti tavaroiden takavarikoinnin. Hän otti taskustaan suuren jätesäkin ja sulloi sinne kaikkea mitä vain näki. Hän vei jopa Naruton huoneesta kaikki bikinityttö -julisteet, jotka blondi oli kerännyt kamalalla vaivalla eri lehdistä. Siitä poika osasi päätellä, että mies oli yhtä pervo kuin heidän biologianopettaja Kakashi. Hän aina luki omituisia kirjoja tunnilla ja hihitti niille ja laittoi sen takia oppilaat aina lukemaan kaiken kirjasta.

Blondi katsahti kelloa, se oli puoli kahdeksan. Hän pelästyi niin, että meinasi törmätä seinään. Hänen olisi pitänyt jo lähteä kotoaan! Kaikki oli sen Ebisun syytä, hän rynni sisään tuosta noin vain varastamaan tavaroita, joilla oli jopa jonkin verran arvoa. Blondi pakkasi nopeasti reppunsa, vetäisi yhden paahtoleivän suuhunsa ja juoksi ulosottomiehen luokse, mumisi jotakin josta mies ei saanut selvää ja pinkaisi ulos ovesta. Ulosottomies katsoi ihmeissään pojan perään, nappasi vielä pari eroottista kirjaa säkkiinsä ja lähti se olallaan pois. Hän oli saanut kaiken haluamansa, jota oli jo monet vuodet kaivannut.

Naruto oli saanut leivän syötyä, nyt hän kiidätti kohti kouluuaan. Hän oli ehtinyt juosta vasta puolen matkasta ja hänen mahaansa jo sattui. Jos hän nyt myöhästyisi tunnilta, hän saisi aivan varmasti tunnin jälki-istuntoa. Liikunnanopettaja ei nimittäin ollut anteeksiantavainen luonteeltaan. Hän pauhasi aina, että kaiken piti olla täydellistä. Kaikki vihasivat häntä. Opettaja oli liian yli-innokas ja pilasi nuorten halun liikkua. Aina piti tehdä tuhat punnerrusta, viisisataa vatsalihasta ja kolmesataa selkää.

Kun blondi oli saanut spurtattua poikien pukukopeille, hän läähätti kuin koira, joka ei ollut saanut viiteen päivään vettä. Kiba katsoi häntä ja kyseli myöhästymisen syytä. Naruto ei viitsinyt vastata, sillä kukaan ei tiennyt kuitenkaan asiasta mitään. Hän alkoi vaihtaa vaatteitaan, silloin hän muisti erään asian. Juomapullo oli jäänyt kotiin! Naruto kirosi itsekseen ja sai vihdoin vaatteet päälleen.

Kaikki kiirehtivät nopeasti kentälle vaihdettuaan vaatteensa, sillä opettaja oli jo saapunut. Tytöt hihittelivät toistensa jutuille vähän matkan päässä opettajasta, mutta pian Gai käski kaikki ympärilleen. Hän alkoi pitää nimenhuutoa, sillä halusi tietää oliko kaikki paikalla. Aurinko häikäisi ikävästi Narutoa silmiin ja Gai mulkaisi häntä ilkeästi kun luuli, että blondi irvisteli hänelle. Temari tirskahti nähdessään Shikamarun boksereissaan, häneltä oli tainut jäädä liikuntavaatteet jälleen kotiin.

”Tänään pelataan jalkapalloa!” Gai ilmoitti ja jakoi porukan kahteen joukkueeseen.

Naruton joukkueessa olivat Shikamaru, Hinata, Temari, Neji, Sakura ja Gaara, heillä oli siniset liivit. Kiban joukkueessa olivat Sasuke, Tenten, Kankuro, Ino, Chouji ja Lee, heillä oli punaiset liivit. Ino alkoi heti valittaa joukkueestaan, sillä ei ollut päässyt kenenkään mukavan tyypin kanssa samaan joukkueeseen, ellei sitten Sasukea laskettu. Naruto ja Kiba menivät maaleille ja muut asettuivat kuinka halusivatkaan. Pian Gai vihelsi pilliinsä ja alkoi katsoa innoissaan peliä.

Kun puoli tuntia oli jo kulunut, yli puolet pelaajista olivat loukkaantuneet. Gai oli joutunut rampata koko ajan terveydenhoitajan luona viedessä potilaita sinne. Ankoa se ei kylläkään haitannut, sillä hänellä olisi ainakin jotain tekemistä. Yleensä hän joutui vain istumaan omassa huoneessaan ja syödä dangoja. Hän oli jopa mesettänyt salaisesti.

-----------------------------------------------------------------------

Naruto oli vihdoin päässyt syömään. Kaikki muut olivat jo syöneet, jos Sasukea ei otettu huomioon. Blondi päätti mennä korpin kanssa samaan pöytään ihan vain huvikseen, sillä ei hän ollut jutellut tälle pitkään aikaan. Kun Naruto lähestyi pöytää, Sasuke katsahti häneen ihmeissään. Pian blondi istahti häntä vastapäätä.

”Terve.” Naruto sanoi.

”Moi.” Sasuke vastasi.

Sen jälkeen olikin vähän aikaa hiljaista, sillä Naruto söi ruokaansa ja Sasuke omaansa, tarkkaillen aina toista välillä. Pian kummatkin olivat syöneet. Sasuke avasi suunsa kuin sanoakseen jotain, mutta pysyi sitten hiljaa. Blondi katsoi häneen ihmetellen.

”Kuule..” Sasuke aloitti.

”Hm?”

”Tulisitko tänään koulun jälkeen meille? Mulla olisi asiaa.”

”Noh, ei mulla kyllä mitään muutakaan ole, voinhan mä poiketa.”

”Okei, nähään.”

”Joop.”

Sasuke lähti ulos. Naruto jäi miettimään pojan sanoja. Hän ei ollutkaan ennen käynyt korpin luona, siitä tulisi varmaankin aika hauskaa. Blondi päätti olla kertomatta muille, sillä siitä olisi voinut syntyä muuten jonkinlainen älämölö. Naruto hymyili itsekseen ja pinkaisi välitunnille, hän ehtisi vielä olla ulkona jonkin aikaa ennen kuin seuraava tunti alkaisi.

Kiba ja muut odottivat häntä istuen nurmella, he olivat valinneet paikkansa varjosta, suuren puun alta. Naruto juoksi toisten luo ja sai kuulla kunniansa, sillä hänellä oli kestänyt muiden mielestä liian kauan.

”Mikä kesti?” Gaara kysyi blondilta moittien.

”Näh, oli hyvää ruokaa.” Naruto nauroi ja istahti toisten seuraksi nurmelle.

Kiba katsoi toista tarkasti, kuin arvioiden puhuiko hän totta. Lopulta poika kuitenkin jätti arvuuttelun, sillä kellot soivat. Kaikki riensivät seuraavalle ja viimeiselle tunnille.

-----------------------------------------------------------------------

Aikaa olisi vähän. Naruton piti käydä nopeasti kotona ja poiketa sen jälkeen vielä Sasuken luona. Blondi oli juuri tekemässä lähtöä, kunnes huomasi keittiön pöydällä olevan lapun. Naruto meni lapun luokse ja katsoi sitä kauhistuneena.

”Talosi ollaan takavarikoitu, koska ollaan saatu tietää, että talon omistuskirja on väärennetty. Sinulla on kaksi päivää aikaa tyhjentää asunto turhista tavaroistasi. Poliisi pidättää väärentäjän tuota pikaa.” blondi luki paperista.

Nyt oli asiat pahasti männikössä. Narutolla ei ollut muutakaan vaihtoehtoa, kuin soittaa Sasukelle ja pyytää häneltä saisiko asua korpin luona vähän aikaa. Kiban luokse hän ei viitsinyt mennä, siellä oli muutenkin niin paljon aina väkeä. Sasuke oli kertonut, että asui myöskin yksin veljensä lähdettyä Texasiin tuhlaamaan.

Blondi näpytteli nopeasti Sasuken numeron puhelimeensa ja painoi luurin kuvaa soittaakseen, häntä pelotti. Pelotti niin, että meinasi jalat mennä alta. Naruto odotti kärsimättömänä milloin piippaukset loppuivat. Kului noin kaksikymmentä sekuntia, kunnes Sasuke vastasi puhelimeensa.

”Naruto, moi.” hän vastasi.

”Saanko tulla teille asumaan joksikin aikaa?” Naruto kysyi hieman pelokkaalla äänellä.

”Hä?”

”Selitän myöhemmin, mutta käykö se?”

”No mikäs siinä.”

”Okei, tuun sinne kohta, moi.”

”Moro.”

Puhelu katkesi. Naruto alkoi pakkaamaan nopeasti tavaroitaan. Hän otti mukaansa vain tärkeimmät tavaransa, koulukirjat hän sulloi reppuunsa. Pian hän oli jo valmis. Blondi pamautti ulko-oven kiinni ja lähti kohti Sasuken taloa.

Toisaalla Sasuke katsoi jähmettyneenä yhä puhelintaan ja mietti puhelua. Naruto oli ollut selvästi pelokkaan kuuloinen. Korppia alkoi huolestua, jospa blondille oli käynyt jotain?

-----------------------------------------------------------------------
Ihanaa, ehdin lisätä tämän! Olikin jo aika saada tänne seuraava osa. Kommentit ovat tervetulleita! ^^,

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kanaye - 2009-06-08 01:26:03
:D Repesin kun Ebisu tuli pöllimään Naruton bikinityttö-julisteet ^u^
Ihana osa~~ Jatkoa piankin? :D
Kiitos~~ 5 pojoa ^^

narusegawa - 2009-06-08 01:46:16
Toi Ebisu oli kyllä aika pervon oloinen tyyppi ettei vain olisi ollut Jiraya??
Jatkoa pian!! Jäi jännään kohtaan!! ^^
Sasuke oli aika huvittava tossa lopussa.
5 piinna jälleen joka oli varmaan ''todella'' suuri yllätys.

kunja-chan - 2009-06-09 11:01:28
Tykkäsin tästä ja aikasemmistakin osista (en muista oonko kommannu niitä) Tää idea on vaan niin mahtava!
Millos jatkoa? Ja 5p. Tää on vaan niin hyvä

Blondi katsahti kelloa, se oli puoli kahdeksan. Hän pelästyi niin, että meinasi törmätä seinään. Repesin XD (muistuttaa mua)

kagome-chan - 2009-06-09 20:46:52
Hehheh! Ebisu on pervo. *no waau* :DD
Elikkä, todella kiinostava ja ihana osa! Äääääähhhh...mä en saa mitään järkevää suustani...Ranketava on nyt jossain päin hel***tiä :DD

MUTTA 5pistettä ja milloin tulee jatoo? :O

roskaposti - 2009-09-22 20:53:59
OUMAIGAADDD ÄKKII LISSÄÄ UUTTAAH JAKSOO.!!

5 pojoo.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste