Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ukepoikien vallankumous - Millie
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1644 sanaa, 10312 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-08-27 17:47:07
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Lähdin nyt jotain hämärää komedian tapaista värkkäämään. Paljon eri (shounen-ai)parituksia ja yksinkertaisena ideana ovat uket, jotka aikovat päästä semeiksi. Luonnollisesti semeillä on tähän oma sanansa sanottavana. Luvassa paljon kömmähdyksiä, semeilyä ja ennen kaikkea yltiöpäistä ukeilua.

Jatkoficiksi ajattelin jos tämä saa yhtään suosiota. Tarkoituksella taas lyhyt, koska suht paljon dialogia.

Arvostelu
47
Katsottu 3246 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Deidara paukutti lujaa nuijallaan pöytää saaden salin hiljenemään. Vain luoja yksin tietää, kuka hullu oli antanut Deidaralle nuijan, mutta jopa jokainen huoneessa olija tiesi, että se ei ollut hyvä yhdistelmä. Täysin toimiva ajatustoimintakin oli oikeastaan huolestuttavaa, sillä huoneeseen oli kerääntynyt joukko tyhmimpiä ja avuttomimpia henkilöitä, mitä maa päällään kantoi. Hyvät naiset ja herrat, saanen esitellä Konohan uket…ja pari akatsukia, Orochimarun uskollisen lääkärin ja no…helvetti…saanen esitellä Naruto-sarjan uket.

”No niin, suu kiinni kaikki uket!” Deidara kiljaisi aivan liian tyttömäisesti ottaen huomioon, että hänet oli valittu tämän kokouksen johtajaksi, eli toisin sanoen koko porukan semeimmäksi tyypiksi. Voitonriemuisesti hymyillen mies päätti aloittaa kokouksen virallisen osion.
”Eli tervetuloa. Tämä on Katkerien ja Hätää Kärsivien UkePoikien, eli KjHKUP:in 11. kokous tänä vuonna. Tarkoituksenamme on joku päivä saada semet syöstettyä vallasta ja nousta itse semeiksi. Aloitan nimenhuudon. Tavan mukaan ilmoitatte jos olette paikalla.” Deidara huokaisi.

Ukeissa oli se raivostuttava puoli, että kaikki piti vääntää heille rautalangasta, ennen kuin he ymmärsivät. Semejen ei tarvinnut kuin katsoa toisiaan murhaavasti ja olla niin cooleja kuin pystyivät ja silti heiltä onnistui kaikki paremmin kuin ukeilta. Helkutin semet.
”Yakushi Kabuto”
”Paikalla” Miehen ääni kuului perältä.
”Uzumaki Naruto”
”Täällä” Deidara ei viitsinyt edes vilkaista huiskivaa kättä joukossa, vaan jatkoi.
”Uchiha Itachi…Mitä helvettiä sinä teet täällä? Viimeviikolla Kisame oli uke.” Deidara nosti päätään ja etsi järkyttyneenä joukosta ärtyneet kasvot.
”No Kisame teki viime viikonloppuna pienen vallankumouksen.” Itachi yritti selittää vastahakoisesti.

Deidaran nimenhuuto katkesi siihen. Yksi heistä oli onnistunut pääsemään MjCJSSP:hen (Mahtavat ja Cooleuden Jumalien Suosimat SemePojat)
”Millainen tämä vallankumous oli?” Deidara kysyi lähestulkoon kuiskaten parantaakseen sanojensa vaikuttavuutta.
”Siis mitä?” Noin puolet väkijoukosta protestoi vakuuttavaa, mutta hiljaista, äänensävyä saaden Deidaran tuijottamaan murhaavasti.
”Millainen tämä vallankumous oli?” Deidara sihahti ärtyneesti ja hyvin kuuluvasti saaden väkijoukon päästelemään niitä ai-nyt-minä-ymmärrän-mistä-hän-puhuu-äännähdyksiään.
”No hän juotti minut känniin ja alkoi semettää. Seuraavana päivänä hän onnistui semettämään taas, koska minulla oli krapula ja sitä seuraavan päivänä se oli jo niin sanottu perinne. Sen lisäksi hän uhkasi, että emme voisi olla ollenkaan… no… sillä tavalla jos en suistuisi olemaan uke.” Deidara katsoi hämmentyneenä Itachia edelleen. Hänet herätti vasta huuto joukosta.
”Eli meidän pitää vain juottaa kaikki semet känniin! Ei ole vaikeaa.” Deidara mulkaisi pahasti Kibaa, jonka pystyi helposti arvaamaan syylliseksi huutoon. Tyyppi oli ollut liikaa Naruton seurassa tai sitten vain sanonta joukossa tyhmyys tiivistyy vastasi todellisuutta pelottavan paljon.
”Mainio ajatus Inuzuka. Kuka sinun semesi on?” Deidara tuhahti ärtyneenä.
”Aburame Shino. Se ötökkätyyppi.” Kiba sanoi irvistäen miettiessään mahdollisuuksia suunnitelman onnistumiseen.
”Ja sinä aiot juottaa hänet ja hänen jokaisen ötökkänsä känniin? Uskotko todella, että yksi rakki ja sinun lapsellinen jääräpäisyytesi auttaa tarpeeksi asiaa?” Deidara tuhahti saaden Kiban näyttämään jo avuttomammalta kuin ukelle oli tarpeeksi. Huomioon ottaen, kuinka avuttomia uket saivat ukerajoituksien puitteissa olla, se oli jo melkoista avuttomuutta.
”No siis periaatteessa se on eri asia kuin käytännössä…kyllä se nyt joittenkin kanssa toimii. Vaikka Tobin!” Kiba päätyi kiljaisemaan. Deidara taas onnistui näyttämään siltä kuin toivoisi maailman nielaisevan hänet.

Oli ollut suhteellisen normaalia ja jopa kunnioitettavaa ukeutta kun Sasori oli semettänyt häntä, mutta oli suorastaan noloa myöntää, että jopa Tobin kaltainen luuseri pystyi siihen.
”Muuten, kun ottaa huomioon, että Itachi on ollut MjCJSSP:ssä (kertauksena: Mahtavien ja Cooleuden Jumalien Suosimat SemePojat), niin eikö hän periaatteessa ansaitsisi puheenjohtajuuden. Siis onhan hän semempi kuin Deidara.” Iruka mutisi ja sai heti kannattajajoukon taakseen. Lukuun ottamatta tietenkään Deidaraa, joka oli valmis puolustamaan nuijaansa vaikka kynsin ja hampain, kirjaimellisesti.
”Mutta jos Itachi olisi tuolla, niin hän vain tuijottaisi meitä murhaavasti ja olisi niin cool kuin voisi olla. Sehän olisi raivostuttavan tylsää.” Naruto mutisi ja sai yllätyksekseen kannattajajoukon taakseen, joten Deidara sai huokaista helpotuksesta ja pitää nuijansa sekä valtansa. Kokous pääsi jatkumaan.
”Eli emme juota puolta kylää känniin, vaan alamme uhkailla. Jolleivat he anna meidän olla semejä me emme anna heille yöllä mukavaa viihdykettä.” Deidara naurahti hiljaa ja hieroi pahismaisesti käsiään yhteen.
”Siis mit..” Tuo onneton huonokuuloinen uke sai kuulla Deidaran huudon soivan korvissaan vielä keskiyölläkin kun tämä toisti sanomansa hieman isommalla volyymillä. Tosin tässä tapauksessa tunnelmaa latistaa se, että kello oli jo kymmentä vaille kaksitoista ja, että kokous olisi pakko lopettaa viimeistään kahdeltatoista (etteivät semet tulisi niin mustasukkaisiksi liiasta ajanvietteestä ilman heitä, että ryhtyisivät aggressiivisiksi). Periaatteessa kaikki siis joutuisivat kuulemaan Deidaran huutoa vielä kymmenen minuuttia.  
”Tuota…tarkalleen ottaen mitä tuo yöllä tapahtuva mukava viihdyke on?” Lee kysyi aidosti ymmällään kallistaen koiranpentumaisesti päätään. Deidara taas harkitsi jälleen kerran tekevänsä itsemurhan alkaessaan selittämään.
”No on olemassa meidän tapauksissamme mies ja mies, jotka…Helvetti, Iruka olet opettaja. Selitä samalla kun me muut jatkamme!”
”Se on sitä, mitä Gaara ja Gai tekevät sinulle aina vuoroöisin.” Deidaraa alkoi lievästi kuvottaa mielikuva, jonka Irukan sanat nostivat pintaan.
”Selvä, asia on siis päätetty. Jätämme semejen liiton puhelinvastaajaan viestin ja jokainen kieltäytyy…öisestä viihdykkeestä semejensä kanssa, kunnes toisin määrätään. Selvä?” Deidara varmisti ukeilta saaden riemuvoittoisen kannatusjoukon. Deidara hieroi kierosti käsiään yhteen ja hymyili leveästi. He eivät koskaan olleet ollut näin lähellä lopullista päämääräänsä, lopullista semeyttä.
”Kokous on päättynyt.”

~~~

Tobi odotti iloisesti heiluen (kyllä ihmiset, heiluen.) Deidaraa pimeällä kadulla. Periaatteessa katu oli pelottavan pimeä, mitä Tobi ei tietenkään semeydessään koskaan paljastaisi Deidaralle. Olisi kuitenkin ihanaa jos Deidara tulisi nopeasti ja he pääsisivät taas oman kodin lämpöön ja jos se oli Tobista kiinni niin myös oman Deidaran lämpöön. Kuin ajatuksen voimasta uket alkoivat yhtäkkiä virrata ulos rakennuksesta, mutta tietenkään Deidara ei ollut joukossa mukana. Tältä menisi vielä ainakin vartti selventääkseen kaikista avuttomimmille ukeille, mitä he olivat päättäneet tänään. Ei siis ollut ihme, että kun Tobi astui parin minuutin jälkeen sisälle, Deidaran kiljaisema lause ei tiennyt hyvää miehen iltafantasioille.
”Te kieltäydytte kaikentyylisestä seksistä siihen asti kunnes olemme saaneet haluamamme.” Deidara oli tyytyväinen, että näiden sanojen johdosta uket näyttivät ymmärtävän, mitä heidän piti tehdä. Hänen ilonsa valitettavasti sammui nopeasti, kun hän näki Tobin kasvot. Vaikka miehellä oli maski aina kasvoillaan, Deidaralla oli uken intuitio siitä milloin mies oli loukkaantunut ja lähes itkun partaalla.
”Miksi te teette tämän?” Kyllä vain, Tobin äänensävystä kuuli, että Deidaran intuitio oli pettämätön. Vaalea mies astui lähemmäs kumppaniaan ja painoi kätensä Tobin poskelle tai tarkemmin sanottuna siihen kohtaan, missä luultavimmin maskin alla oli Tobin poski.
”Koska on vihdoin tullut aika aloittaa ukepoikien vallankumous, rakas"
~~~

Sasuke astui sisään MjCJSSP:hen toimistotiloihin ja istuutui alas tuijottaen coolisti eteensä. Nähtävästi hän oli viimeinen, joka saapui paikalle, joten kokous pääsisi alkamaan. Heidän johtajansa, joka sattui myös olemaan akatsukien johtaja, kääntyi katsomaan tuiman sememäisesti ympärillään olevia miehiä.
”Meille on yksi puhelinviesti ukeilta.” Johtajan ääni oli kuolemaakin kylmempi. Hitaasti hän nosti kätensä ja painoi puhelinvastaajan nappia. Sitten vakava tunnelma olikin pilalla ja Deidaran ukemainen äänensävy täyttänyt koko huoneen.

”Hei koko MjCJSSP,

Minä sitten inhoan teidän nimeänne. Sen lausuminen on niin vaikeaa. Ajattelimme vain ilmoittaa, että olemme päättäneet, että kaikki uket kieltäytyvät kaikesta vähänkään seksuaalisesta toiminnasta semejensä kanssa ennen kuin olemme itse päässeet semeiksi. No hauskaa päivänjatkoa kuitenkin!”


Pienen hetken kaikki semet vain tuijottivat tuota pientä pahaa puhelinvastaajaa ja ajattelivat kaikki samaa lausetta.
Mitä helvettiä?
Hetken hiljaisuuden jälkeen he nyökkäsivät coolisti toisilleen ja lähtivät rakennuksesta jokainen oman suuntaansa. Kaikki valmistautuivat kysymään tuon saman kysymyksen ukeiltaan ja no jos kaikki oli kuten puhelinviestissä oli sanottu, niin nähtävästi nämä uket tarvitsivat pientä koulutusta.


________________________

Tämä on hämärää, kun en koskaan ole kuvitellut olevani komedia kirjoittaja. Tulkaa vain valittamaan jos on huono, niin vannon, että suutari tulee pysymään lestissään. Jos taas jostain kumman syystä pidit, niin pistä kommenttia tuonne alas, sillä muuten jatkoa ei tipu.
tekstiteksti

Kommentit (Lataa vanhempia)
JiiBee - 2009-08-27 18:15:01
... The Hell?! Itachi failaa, ku herpaantu Kisamen kanssa xD

Tää oli jotain niin epämääräisen loistavaa, ei voi muuta sanoa. Itse en kyllä ehkä lukisi Kabutoa ukeksi... No, en aluksi Kibaakaan, mutta kun miettii kuka on pari... No, jaa, mielipiteensä kullakin.

Tätä lisää, piristi hyvin ankeaa iltaa<3 5~<3

Seyra - 2009-08-27 18:38:22
Pienen hetken kaikki semet vain tuijottivat tuota pientä pahaa puhelinvastaajaa ja ajattelivat kaikki samaa lausetta.
Mitä helvettiä?
Hetken hiljaisuuden jälkeen he nyökkäsivät coolisti toisilleen ja lähtivät rakennuksista jokainen oman suuntaansa.
Ehdottomasti koko ficin paras kohta.
Repesin todella pahasti moneen kertaan. *etsii liimaa, jolla korjata itsensä* Ukepoikien vallankumous ja Deidara johtamassa sitä...todella mielenkiintoista ja ehdottomasti upea idea.

Yhden virheen bongasin tuolta: ”No Kisame teki viimeviikonloppuna pienen vallankumouksen Eli erikseen tuo viime viikonloppuna.

Jatkoa tähän toivoisin todella kovasti. 5p.

Nekop - 2009-08-27 19:04:19
Jatkoo vaan! Tää oli tosi hauska, repesin jo ekas lausees! X'DD

5p

Voi että, nuo uket oli ihanan pössejä. Tässä oli paljon naurun aihetta.

Sä oot nero, tää oli tosi hauska. Sulta ei ainakaan huumorintajua puuti! :)

Violetu - 2009-08-27 21:06:12
Hee, loistava idea! :DD
Huumori toimii ainakin siitä päätellen, että itse tyrskähtelin tätä lukiessani muutamaan otteeseen, mm. Leen kommentti pisti repsahtamaan. Loistavaa parodiointia just ukejen avuttomuudesta ja tajuamattomuudesta ja semejen übercoolista imagosta xD
Ainoa, mikä estää antamasta täysiä pisteitä on pieni kieliopillinen puutteellisuus/kömpelyys.
Betalla se saattaisi ehkä korjaantua.

Mutta siis 4p ja ehdottomasti jatkat tätä!

~Violetu

rukiya-chan - 2009-08-28 04:37:04
Sairaan hauska ficci!
Huumoria löytyy ja kerronta pelaa! Pistä vaan lisää tulemaan! Kyllä lukijoita löytyy! XD

Ja muutaman virheen pongasin:

Alusta:
Aloitan nimenhuudon. Tavan mukaan ilmoitatte jos olette paikalla.” Deidara huokaisi.

Paikalle -> paikalla

Ja ihan lopussa oli vielä:
Kaikki valmistautuivat kysymään tuon saman kysymyksen ukeiltaan, jota he hetkeä aikaisemmin olivat ajatelleet,ja no jos kaikki oli kuten puhelinviestissä oli sanottu, niin nähtävästi nämä uket tarvitsivat pientä koulutusta.

pietä -> pientä

Eipä mulla muuta... Ja pakko antaa huumorista 5 pojoo! ^______^

Kipsi - 2009-08-28 13:12:53
Mistä näin mahtava idea? >D
Repesin pahasti monessa kohtaa, Ita jääny tossun alle. Ahah. XDD
No, odottelen innoissani jo jatkoa! Annan 5pojokkaa, en löytänyt virheitä. 8]

DeviL1n - 2009-08-28 14:01:47
Ihan ekaksi: ITA EI OO UKEEEEE!!! (sori, pinttynyt pakkomielle...)

Ja sitten asiaan: Ihan mahtavaa tekstiä!! Repesin käytännössä koko ajan (mikä periaatteessa ei oo hyvä  juttu koska mulla on kaamee yskä >>keuhkot riekaleena yhtäaikaisesta naurusta ja yskästä) ja oon vieläki ihan... ihan... no, kumminki! 5p~<3

PS. Jatkoooaaaa!!! ~<333 ~<3333

*menee lukemaan uudestaa*

hejid - 2009-08-28 15:37:07
Hahahahaha... tää oli niin hyvä :D:D:D:D
ukepojat vs. semepojat <3 ja Deidara, jolla on nuija ja joka kiljuu..
Tää oli tosi selkeetä enkä mä löytäny virheitä (koska en tajunnu metsästää niitä, ku olin niin lukemisen vallassa)
että 5p :)

Daligar - 2009-08-28 16:51:23
Ei vitsit mikä idea! Aivan mahtava 8D

Ukejen vallankaappaus... mahtaakohan onnsitua? Jotenkin uskon, että kun semet palaavat kouluttamaan ukejansa, seksiä kyllä on tiedossa XD

”Uchiha Itachi…Mitä helvettiä sinä teet täällä? Viimeviikolla Kisame oli uke.” Deidara nosti päätään ja etsi järkyttyneenä joukosta ärtyneet kasvot.
”No Kisame teki viime viikonloppuna pienen vallankumouksen.” Itachi yritti selittää vastahakoisesti.
Ei hitto että nauroin tälle 8D Ihan paras!

Ja tuo loppu, se oli aivan mahtava myös. Jatkoa pikimmiten <3 Saat 5p ^^

Raw - 2009-08-28 17:41:50
FUFUFUUF!!! GO UKET GO! I wanna see Seme's reactio.. (Ku ku ku..) >:3
JATKOAAA!! Möö, FIVE POINTS! >w>

narusegawa - 2009-08-28 18:04:22
Ita on UKE!!! *reps*

Jatkoa vain pian!!
Tää on huippu!! (tai ainakin yksi parhaista!)
5p. >_<

kunja-chan - 2009-08-28 18:25:39
*reps x100* Tämä, On, Niiiin, Paras. Loistavan, mahtavan, ihanan sarkastinen, musta huumori pukkaa esiin... Repeilin niin paljon et vattaan sattuu... ^^'' Oi voi...

Voi voi kun uket on yksinkertaisia... Ja mä haluun tietää, miten semet vastaa... Voin kuvitella sen uke kokouksen silmien edessä... >.<

Ja suutari EI tule pysymään lestissään, tähän ilmestyy sitä jatkoa!! tai muuten... Mutta 5 pinnaa (vaikea arvata? ^^'')

Geetta - 2009-08-30 08:53:16
lol Repeilin ainakin  kymmenen kertaa! lisää lisää!! 5 pojoo!!

Feratu - 2009-08-31 13:47:10
Vou luoja! Aivan mahtava ja todella nerokas idea! En edes huomannut kirjotusvirheitä! Toivon niin jatkoa nyt jo..

Jing-chan - 2009-08-31 16:50:17
MÄ KUOLEN!

justii kun me perustettiin ukejen valtakaappaus ry. x'D tää ei voi olla totta... x'D

naru, pistä se sasse tossun alle! >8D *toivottavasti seme ei kuullu tota... O_o*

mutta joo, mua nauratti ihan älyttömästi. x'D 4 pistettä ja papukaijan merkki. :'D kirjotusvirheitä oli jonkin verran joten 5 ei voinut antaa... mutta jatkoa jään innolla odottamaan! :D

variksenpoika - 2009-08-31 20:49:00
vaikka moni on jaksanu tätä nyt tänne kommentoida, nii pakko sanoa et ei voinu ku hajota... :D loistava. :')

roskaposti - 2009-09-08 09:33:37
Hajoilin kyllä mukavasti. Tosi mahtava ja jatkoa kiitos JA ÄKKIÄ. 5pistettä. 83

Haruna - 2009-11-10 04:27:17
Voi vitsi tämä oli hauska. Repesin jatkuvasti tälle tekstille. Olet ehdottomasti tosi hyvä kirjoittaja.

5p. <3<3<3    :)))

Dadoo-Dattoo - 2009-11-19 19:14:09
Hajoilin niin pahasti, että jouduin hakee varmaa kahdeksan kertaa nenäliinoja kyyneliä pyyhkiäkseni, kyllä kyyneliä pyyhkiäkseni... Nauroin näet niin kovaa että kyyneleet virtasivat. x)) 5p.

ItaIta11 - 2009-12-08 14:50:23
”Hei koko MjCJSSP,

Minä sitten inhoan teidän nimeänne."

Tää oli aivan mahtava... Repesin nauruun kahen lauseen jälkeen, enkä sitten lopettanut nauramista...

5p

Renmiri - 2009-12-19 10:35:35
ehdottomasti hauskin ficci minkä olen lukenut! Mitään rakentavaa kommenttia en osaa tälle antaa, koska tämä oli yksinkertaisesti liian loistava eli en näe mitään syytä olla antamatta vitosta sulle. ^__^ Nerokasta kertakaikkiaan :3

hallikoira - 2010-02-04 18:32:20
KAUAN ELÄKÖÖN COOLIUS!!!
Loistoficci. Aivan kertakaikkisen loisto.

Ruka - 2010-03-03 23:14:26
Tää oli kyl hauska. Hyvä mielikuvitus sulla. xD

horaaneko - 2010-08-26 13:51:37
*nauraa vatsa kippurassa* tää oli paras!!!! >///<¤ muhahahahaa!!! :'D voin kuvitella coolit semet nyökkäämässä coolisti toisilleen coolit ilmeet naamallaan!!!! >///< tosi hauska!!! Annankin heti viis pistettä ja ryntään lukemaan toista osaa... Heippa! :D

Sasuruto - 2011-11-21 10:38:51
hehee tää oli iha huippu Ita tossun alla muha ja noi semet on nii cool jumat ja kaikki miettii et mitä helvettiä hah ja haha semet haha ette saa yöllistä nautintoo muha enne ku hätää kärsivät uke pojat saa lopullisen semeyden hihhai pitää opettaa kurittomia ukepoikii ja sen jälkeen ne ainakin o hätää kärsiviä XD

ShiroiTae - 2011-12-01 15:38:24
Siis aivan loistava!
Kannatan jatkoa ukepoikien vallankumoukselle.

ane-chin - 2012-01-14 14:38:16
EI HITTO!!!!!! Repesin.... >3< siis niin läppä! jatkoa pliis! X)

Sweetie - 2012-04-18 16:05:20
vähäks oli läppä :DDD kirjota lisää!! :)

Jiry-seta - 2012-12-29 16:21:44
Reps ja pahasti xD Aivan mahtava ficci, mistä tälläsiä ideoita tulee... xD
Voin kuvitella Kabutoa yrittämässä laittaa Oroa tossun alle :D
Uket on nii söpösti pihalla ja semet nii cooleja xD

KakashiHatake - 2013-08-09 11:24:58
Olenko ainoa 2013 kirjoittaja?? O.O No jaa x"D                      
Tämä on hyvä enkä huomannut kirjoitus häröjä! ^^
Paras kohta oikeasti oli:
”Tuota…tarkalleen ottaen mitä tuo yöllä tapahtuva mukava viihdyke on?” Lee kysyi aidosti ymmällään kallistaen koiranpentumaisesti päätään. Deidara taas harkitsi jälleen kerran tekevänsä itsemurhan alkaessaan selittämään.
”No on olemassa meidän tapauksissamme mies ja mies, jotka…Helvetti, Iruka olet opettaja. Selitä samalla kun me muut jatkamme!”
”Se on sitä, mitä Gaara ja Gai tekevät sinulle aina vuoroöisin.” Deidaraa alkoi lievästi kuvottaa mielikuva, jonka Irukan sanat nostivat pintaan.teksti Nauran... x3

Itachisan - 2013-11-01 12:57:01
Ei vitsi kun repesin jo alkuvaiheis XD.....

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste